Kirurgi

Kirurgi

På klinikken behandler vi hund, katt, kanin, gnager og fugl

På Moss Dyreklinikk utføres en rekke kirurgiske inngrep. Vi har en velutstyrt operasjonssal med avansert overvåkningsutstyr samt gassanestesi. Vi har erfarent og utdannet personale til overvåking av anestesien og pasienten. Vi er opptatt av god smertelindring. Dette begynner allerede før det kirurgiske inngrepet starter og fortsetter også etter at inngrepet er utført.

Vi tilbyr det meste innen bløtvevskirurgi som livmorbetennelser, kastrering/sterilisering, fjering av urinstein, fjerning av hudsvulster, jursvulter, ulike bukinngrep, nese-svelg plastikk, analkjertel operasjon, ørekirurgi samt noe øyekirurgi m.m..

Vi utfører også ulike orthopediske inngrep som arthroskopi(kikkehullskirurgi ledd), korsbåndsoperasjoner (TPLO eller ekstrakapsulær), korrigering av patellaluksasjon og ulike frakturbehandlinger m.m

HUSKELISTE

Når ditt dyr skal inn for operasjon er det greit med noen forberedelser. Det er greit at den personen som leverer inn dyret har førstehåndskunnskap om dyret.

Hunder og katter, som skal opereres, bør være fastet minimum 12 t før operasjon. De skal derfor ikke ha mat etter kl 21.00 dagen før operasjonen. Kaniner/smågnagere skal ikke fastes. Vann kan gis som vanlig. Gi medisiner som vanlig dersom ikke annet er avtalt med veterinæren. Husk å gi beskjed om medisinering ved innlevering dette skal noteres ned på oppstallingsskrivet.

Det er viktig at hunden luftes godt om morgen før levering når dette er mulig. Dersom det er mulig er det fint hvis dyret også er vasket og stelt et par dager før operasjonen. Dette reduserer infeksjonsfaren og smittepresset for ditt og andre dyr på klinikken.

Det blir ofte behov for skjerm eller body etter en operasjon. Hvis du allerede har dette til hunden/katten, så ta med dette operasjonsdagen. Da slipper du å kjøpe nytt.

Avtale om henting avtales i hvert enkelt tilfelle – avtales i resepsjonen ved innlevering eller i samråd med veterinæren.

Husk å oppgi et telefonnummer som vi kan nå deg på dersom det skulle være nødvendig.
Det er viktig at vi kan nå deg/dere på telefon operasjonsdagen. Nummeret noteres ned på oppstallingsskjemaet ved innlevering.

OPPGJØR

Oppgjør finner sted når dyret hentes. All behandling betales direkte ved avhenting. Vi tar kort/bankkort og vipps.

Dersom du har forsikring på hunden/katten din og ønsker direkteregulering må dette avtales med oss ved innlevering av dyret. Vi må i hvert tilfelle gjøre en avtale med forsikringsselskapet angående dette.

Vi trenger da polisenummer og en signatur fra deg ved innlevering av dyret. Det vil bli et tillegg på 250,- fra oss for denne tjenesten. Dette kommer i tillegg til din egenandel som fastsettes av selskapet og må betales ved henting av dyret.

NB! Ikke alle forsikringsselskap utfører direkteregulering, og enkelte selskaper tilbyr dette kun for beløp over en viss størrelse.

Vi har dessverre ikke anledning til å utstede faktura. Men vi samarbeider med finansieringsselskapet Resursbank der det kan søkes om gebyrfri fakturaløsning med 30-60 dagers betalingsutsettelse. Om ønskelig kan det også avtales delbetalingsplan med ressursbank, men da kommer det gebyrer fra selskapet samt renter i tillegg. For å søke om dette, må vi ha ditt telefonnummer og fødsels og personnummer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *